Malzemeler : ( 8 kişilik) 500 gr kuzu kuş başı 4 adet patates 4 adet kuru soğan 4 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı toz şeker 2 tatlı kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı: Soğanları ortadan ikiye bölerek, uzunlamasına doğrayın. Tencerede tereyağını eritip, soğanları birkaç Dakika kavurun. Tuz, karabiber ve şekeri ekleyip, soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun. Kuşbaşı etleri ekleyip, 5 dakika kadar da birlikte çevirin. 3 Su bardağı su koyarak doğranmış patates ve yeşil biberleri ekleyin. 30 dakika daha kısık ateşte pişirin ve Sıcak olarak servis yapın.
Heart Breaker
Konu: Geri: Patatesli Yahni Perş. Ocak 21, 2010 5:04 pm